Pasta metalica de structurare 3D

12:20

In cele ce urmeaza, va vom prezenta decorarea unui obiect de lemn folosind pasta metalica 3D de la Pentart, culorile acrilice metalizate, pasta de ceara cameleon si un cutit de pictura


Pasta metalica de structurare Pentart se dizolva cu apa atata timp cat este cruda dar dupa uscare devine foarte rezistenta la apa. Se fixeaza foarte bine pe orice tip de suport la rece dar la fel de bine se poate arde in cuptoare speciale de sticla atunci cand suportul decorat este sticla sau ceramica. Este o pasta ce contine pulbere metalica si se poate aplica pe suportul dorit cu spaclul, prin sablon, cu pensula sau cu un burete. In cazul in care se aplica cu spaclul intr-un strat mai gros, asa cum am ales pentru exemplificarea de mai jos, se poate modela - cu un cui de exemplu - pentru a crea structuri unice.

Dupa ce am creat structura dorita, am lasat sa se usuce pasta, apoi am intervenit pe obiect cu conturul cu praf ceramic (praful ceramic a fost prezentat in acest tutorial, iar produsul il puteti gasi aici).
Dupa ce s-a uscat conturul, am intervenit pe partea de sus a obiectului cu pasta de ceara cameleon de nuanta verde pe care am intins-o cu degetul. Aceasta pasta se mai poate intinde, la fel ca orice patina, cu o carpa moale ce nu lasa scame.
Nu ne-a mai ramas decat pictarea obiectului pe interior. Pentru aceasta am ales o vopsea acrilica de culoare albastru metalizat (nuanta apropiata cu cea de la exterior).
Iata ce am obtinut la final:
 

You Might Also Like

0 comments