Casa noua

11:57

Profiart.ro isi va lua casa noua! 


Nu, nu ne mutam intr-un sediu nou, nici nu deschidem (deocamdata) inca un super magazin marca Art & Hobby Center.

In schimb, www.profiart.ro se transforma intr-un magazin online ultra-modern.
Am acordat o atentie deosebita designului, pentru a usura navigarea prin produsele disponibile si pentru a optimiza procesul de comanda. Incepand cu modul in care utilizatorii se vor inregistra, pana la finalizarea efectiva a comenzii, veti descoperi ca www.profiart.ro dispune de cea mai facila modalitate de a comanda.

Nu am neglijat nici functionalitatile obligatorii pentru un magazin online modern: un motor de cautare de tipul "search as you type", o mai buna asezare a produselor pe categorii, posibilitatea de a aplica diverse filtre sau introducerea optiunii de plata cu cardul online, sunt numai cateva din noutatile de care suntem convinsi ca veti fi incantati.

De asemenea, noul site vine "la pachet" si cu un blog nou-nout, integrat. Aici, veti putea afla ultimele stiri despre evenimentele organizate de noi, precum workshop-uri, ateliere de creatie, expozitii etc., veti putea citi prezentari ale unor produse comercializate de noi, sau veti putea vedea diverse tutoriale.

Si, tot pe blog, asa... cu ocazia deschiderii noului site, facem cinste cu un set de culori acrilice Louvre utilizatorului care va scrie cel mai frumos review al magazinului nostru virtual.

De toate acestea, plus multe altele pe care va lasam placerea sa le descoperiti singuri, veti putea beneficia accesand noul Profiart (www.profiart.ro), incepand cu 15 august.

Va asteptam!

You Might Also Like

0 comments