LANSARE DE CARTE LA ART & HOBBY CENTER GRIVITA

17:00

Vineri, 1 iunie 2012 Profiart si Editura Casa au placerea de a va invita, incepand cu ora 18.00, la sediul magazinului Art & Hobby Center din Calea Grivitei nr.41 pentru a ne fi alaturi cu ocazia lansarii cartilor dedicate atat artistilor plastici aflati la inceput de drum, cat si elevilor sau studentilor.

Este vorba despre trei carti deosebit de interesante, ce va vor introduce in lumea minunata a artelor plastice, astfel:

- Bazele desenului – Darabant Andras


 
- Sa pictam flori in acuarela – Urmai Unguran Laszlo- Tehnici de realizare a portretului – Koroknai ZsoltInvitatul special al evenimentului va fi domnul Costel Chitea, profesor in cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design, catedra de Design Ambiental.

In cadrul acestei lansari, domnul profesor va sustine un scurt exercitiu practic pe baza unei lectii din cartile pe care le lansam. Aceast exercitiu va fi interactiv, putand participa oricine doreste din randul publicului.

La sfarsit, prin tragere la sorti se va oferi, unui participant la exercitiu, din partea Editurii Casa, un set compus din cele trei carti ce se vor lansa.

Va asteptam vineri 1 iunie – ora 18.00 la terasa Magazinului Art & Hobby Center Grivita pentru a ne bucura impreuna de arta, carte si frumos.

You Might Also Like

0 comments