SILLI - silicon plastic pentru uz alimentar

16:20


Bine ati venit in minunata lume Sillicreations!

Cu acest silicon plastic va puteti crea propriile matrite.
Pur si simplu amestecati cele doua componente si creati matrite pentru o gama foarte variata de aplicatii. La crearea matritei puteti sa folositi orice fel de obiect precum nasturi, fermoare, dantele, jucarii, flori, ornamente
Odata creata matrita puteti turna in ea ciocolata, fondant, martipan, branza, sapun topit, ceara, ipsos, rasina etc. De asemenea, SILLI este perfect pentru crearea de bijuterii, papusi, diverse miniaturi, jucarii, scrapbooking etc.
mock-upsillicreawitteachtergronddefkopie
3197533546845612532181576194797n
fatimahand
img6848
roosmal
Cum sa folositi SILLI
Va plac formele sau matritele pe care le vedeti in cofetarii sau pe net? Acum, cu SILLI puteti sa le creati chiar acasa, singura limita fiind doar imaginatia.
howto1
howto2
Amestecati, framantati si turnati. Cu acest silicon special pentru industria alimentara, pur si simplu amestecati componentele A si B, framantati timp de 30 de secunde si creati matrita dorita. Fereastra de timp in care amestecul se poate lucra este de 10 minute. Lasati matrita sa se usuce timp de 2-3 ore la temperatura camerei, dupa care intr-un cuptor fierbinte.
Pasta obtinuta din framantarea celor 2 componente are consistenta de coca pentru prajitura si este conceputa atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic.

PASUL 1
Cantariti 2 parti egale partea A si B (de preferat cu un cantar electronic de bucatarie). Este recomandat sa ungeti un pic atat obiectele pe care vreti sa le copiati, cat si mainile. De asemenea, se recomanda sa lucrati pe o suprafata de plastic.

PASUL 2
Amestecati si framantati pasta timp de aprox. 1 minut, pana cand se omogenizeaza si obtineti o culoare uniforma. Fereastra de lucru pentru SILLI este de 10 minute. Daca doriti sa faceti mai multe matrite sau o matrita mai mare, puteti sa prelungiti timpul de lucru prin introducerea siliconului in frigider. Nu folositi niciodata prea mult material deodata.

PASUL 3
In pasta astfel obtinuta, apasati obiectul cu grija. Verificati ca toate detaliile obiectului sa fie transferate in matrita SILLI. Daca este necesar, un strat fin de SILLI poate fi aplicat separat pe detaliile obiectului. Matrita trebuie sa acopere complet obiectul, deci asigurati-va ca stratul de SILLI este indeajuns de gros. Modelati matrita cu varful degetului pentru a obtine o suprafata neteda.

PASUL 4
Lasati matrita la temperatura camerei timp de 2-3 ore, dupa care indepartati obiectul din aceasta. Lasati in continuare matrita la uscat pentru inca 2 zile.
Vreti sa se usuce mai repede? Introduceti matrita in cuptor la 1000C. Asigurati-va ca matrita este complet uscata inainte de a o folosi. Cu cat matrita este mai groasa, cu atat timpul de uscare este mai lung. Dupa uscarea completa, spalati matrita in masina de spalat vase la cea mai mare temperatura.
Matrita este gata de folosire.

Sugestii

  • Spalati-va si uscati-va mainile foarte bine inainte de a face o matrita. Asigurati-va ca spatiul de lucru este curat. Lucrati matrita pe o suprafata de plastic pentru a fi sigur ca siliconul nu se va lipi.
  • Intotdeauna spalati matrita la cea mai mare temperatura a masinii de spalat vase inainte de a o folosi.
  • Asigurati-va ca matrita este indeajuns de solida pentru a nu se rupe.
  • Daca aveti nevoie de un timp mai mare de lucru cu siliconul, asigurati-va ca cele 2 componenete sunt cat se poate de reci, aceasta prelungind timpul de lucru.
  • Odata uscata, matrita poate fi incalzita sau racita fara probleme.
  • Va sugeram foarte mare atentie atunci cand in aceeasi matrita folositi atat produse alimentare, cat si produse nealimentare. Nu acceptam nici un fel de raspundere in aceasta situatie.
  • Pe tot parcursul prelucrarii, asigurati-va ca nimeni nu va ingera silicon. Contactati de urgenta doctorul in cazul in care totusi ingerarea se produce.Produsul se poate achizitiona de aici
You Might Also Like

0 comments