Bloc Canson Arches pentru ulei

17:38

Persoanele pasionate de pictura in ulei vor fi cu siguranta incantate sa afle ca la Art & Hobby Center si pe www.profiart.ro este disponibil Blocul de desen Canson Arches pentru ulei.

Avantajul principal il reprezinta faptul ca acest bloc reprezinta o solutie foarte mobila, pictorul nu mai este astfel legat de clasica solutie ce o reprezinta panza pe sasiu + sevaletul.

Blocul este disponibil in formatul de 31 x 41 cm, are greutatea de 300g/mp, contine 12 file si este lipit pe latura scurta.

Hartia acestui bloc este fabricata 100% din fibre de bumbac, finnd foarte rezistenta. Textura sa naturala ofera o calitate foarte apropiata de cea a panzei pe sasiu.

Hartia Arches nu necesita nici un fel de preparare, si, datorita proprietatii sale semi-absorbante, timpul de uscare este ceva mai scurt decat pe alte tipuri de suporturi.

Datorita faptului ca aceasta hartie este special conceputa pentru pictura in ulei, nu exista pericolul de oxidare al fibrelor din hartie, iar pigmentul va ramane pe suprafata ei, fara a se "scufunda" in timp, sau fara producerea de "halouri" in jurul culorii.
You Might Also Like

0 comments