Placa ”ENVELOBOX CREATOR”

13:55

 
Cea mai importanta placa din gama accesoriilor trusei Ultimate Pro, creatie Crafters Companion, se numeste ”Envelobox creator”, si cu ajutorul ei se pot confectiona plicuri, in foarte multe variante de marimi, de la tipurile clasice plate, pana la cele tridimensionale, de pana la 24 mm grosime, utile pentru felicitari sau invitatii tip pop – up, sau care au elemente decorative si accesorizari in relief.

 
Placa se poate achizitiona separat de trusa ,ea fiind insotita de o brosura in limba engleza, in care se prezinta metodele de lucru cele mai importante, prin text si fotografii, si in care puteti gasi 4 tabele pentru crearea plicurilor, dupa marimea dorita.
 
Oricare din placile achizitionate ulterior, se ataseaza perfect pe un spatiu special creat de pe trusa, astfel incat aceasta sa fie stabila si utila pentru lucru. De asemenea, incape si in spatiul de stocare special amenajat al trusei.
Cele 4 tabele sunt concepute astfel incat sa fiti ghidati cu usurinta pentru realizarea plicurilor plate, de 12, de 18 si 24 mm grosime, si de diferite lungimi si latimi.

 
Veti observa, de asemenea, casutele din tabele colorate diferit:
  • alb –  pentru plicurile care pot fi confectionate din coli de hartii format A4, (marimea unui bloc mic de desen);
  • albastru – pentru plicurile care pot fi confectionate din coli format A3 (marimea unui bloc mare de desen, sau hartii scrap 30/30 cm);
  • galben – pentru plicurile care pot fi confectionate din coli mai mari decat formatul A3.

 
Pe aceasta placa veti gasi si 4 elemente decorative pentru embosarea plicurilor.

Ele au niste picioruse de ghidaj pentru fixarea hartiei cu unghiul de 90 de grade, astfel incat sa nu alunece in timpul embosarii.
De asemenea, veti putea observa pe placa un spatiu in 4 trepte, de adancimi diferite, ce formeaza un unghi de 90 de grade pentru realizarea plicurilor de grosimile mentionate anterior. 
Canalele pentru marcat si biguit sunt notate cu litere din alfabet.

 
Toate hartiile, indiferent de marimea viitorului plic se taie patrate. In functie de marimea felicitarii (din marginile tabelelor), se gaseste casuta corespunzatoare, in care este trecuta dimensiunea laturii patratului hartiei necesare, in milimetrii, iar dedesuptul numarului literele corespunzatoare canalelor pentru marcare.

 
Detaliile legate de confectionarea celor 4 plicuri cu grosimi diferite, le puteti gasi in tutorialul video, realizat in limba romana, pe intelesul tuturor, si, de asemenea metodele de imbinare si lipire.


 
Dupa marcajele facute pentru biguire (indoirea plicului), rezulta niste colturi care trebuie taiate total sau partial. 
 
 
Produsul este disponibil la Art & Hobby Center.
Click aici pentru a-l achizitiona.

Tutorial video:


Tutorial realizat si prezentat prin amabilitatea doamnei Bianca Petroschi

You Might Also Like

0 comments