Placa "THE ENVELOPER PRO"

14:32


The Enveloper Pro este o placa creata special pentru confectionat plicuri in timp foarte scurt, transformand orice coala de hartie format A4 sau A3 in tipurile clasice, standard, (C5,C6,DL…), perfecte pentru felicitari sau invitatii, sau in plicuri mini, utilizate in scrapbooking (mini slim, notlet envelope, mini-oblong, ATC envelope, slimline envelope etc). Cu aceasta placa nu se pot realiza plicuri 3D.


 
In pachet veti gasi o brosura cu explicarea metodei de utilizare in 6 pasi de baza simplii, avand atasate imagini la textele in limba engleza, si un tabel ajutator pentru realizarea a 15 modele de plicuri.


Trebuie doar sa va decideti care este marimea de plic de care aveti nevoie, sa gasiti corespondentul in tabelul din brosura si sa urmati indicatiile pentru marimea de hartie necesara si pentru alegerea liniilor pentru marcaje.Placa The Enveloper Pro merge mana in mana cu Top Score Multiboard pentru realizarea unor proiecte minunate de felicitari si cutiute

Daca aveti trusa Ultimate Pro nu mai este necesar sa achizitionati si aceste 2 placi. Ele au fost create si in varianta independenta, ca alternativa pentru cei care nu doresc intreaga trusa.


 
Pasii de lucru puteti sa-i urmariti in tutorialul video de mai jos. Avantajul este ca puteti crea plicuri de multiple culori si sa alegeti singuri calitatea hartiei.


 
 
Produsul este disponibil la Art & Hobby Center.
Click aici pentru a-l achizitiona.

Tutorial video:
Tutorial realizat si prezentat prin amabilitatea doamnei Bianca Petroschi

You Might Also Like

1 comments