Ultimate Pro de la Crafter's Companion - o trusa incredibila

13:09
 
 
ULTIMATE PRO este o trusa multifunctionala compacta, creata de Crafter's Companion, reprezentand un produs multi premiat, ingenios si extrem de util in atelierul oricarui handmader.
Aceasta trusa indeplineste 10 functii intr-o singura cutie, fiind un mic atelier portabil de crafting, scrapbooking, in general pentru orice creatii din hartie.
 
Cu ajutorul acestei truse poti taia, infrumuseta, embosa, bigui, marca, poti crea zeci de modele de invitatii si felicitari, pana la cele mai complexe, chiar modele pop-up, cutii pentru suveniruri, ambalaje pentru bijuteriile pe care le-ai creat, sau marturii pentru evenimente speciale, nunti si botezuri, plicuri plate sau tridimensionale, cu grosimi pana la 2 cm, in orice marime, cu hartii alese de tine. 
 

 
 
Trusa are 2 compartimente, un spatiu fiind rezervat pentru depozitarea placilor achizitionabile separat, ulterior, create pe teme diverse, in functie de sezon, etc. In al doilea compartiment veti gasi un pliant cu cateva instructiuni de utilizare, insotite de fotografii si explicatii pas cu pas, un dispozitiv de taiere pentru hartie ce se poate atasa intr-un spatiu creat in mijlocul trusei desfasurate, cu un mouse - cutter in care se afla o lama schimbabila dupa uzura, doua embosoare manuale cu un capat pentru biguiri si 3 capete cu bila, mic, mediu si mare si 3 picioruse din plastic, ajutatoare pentru realizarea funditelor. 

 
 
La pagina 41 a brosurii veti gasi un tabel cu ghidaje ajutatoare pentru realizarea plicurilor standard, cele mai cunoscute si des utilizate de tipul: format DL, C5, C6 etc, chiar si acestea putand fi create tridimensional.
Piciorusele ajutatoare pentru creare de fundite au mai multe gaurele in coltul placilor in care se introduc, putandu-se opta pentru diverse marimi, in functie de distantele alese.

 
Se pot crea fundite simple, duble sau triple.


 
 
Peretii exteriori ai celor 2 compartimente prezinta spatii de lucru diferite. Unul este pentru confectionarea de plicuri, unul are modele ce pot fi marcate, embosate si decupate pentru creare de ferestre la viitoarele cutii sau felicitari Pop-up, un al treilea spatiu este destinat marcajelor ajutatoare, fara calcul pentru impartitea si indoirea unei coli de hartie A 4 in multiple forme: in 2, pe lungime sau latime, in 3 parti egale, in trei parti sub forma de portita etc, si, nu in ultimul rand, spatiul pentru crearea de cutiute de diverse forme si marimi.


 
 
Pana acum, cea mai mare problema pe care am intampinat-o pana acum in crearea invitatiilor de nunta sau botez a fost cauzata de plicuri. Fie nu se potrivea marimea plicului cu a invitatiei, fie nu se potrivea cromatic, fie calitatea hartiei nu atingea nivelul pretentiilor care se pretau unei invitatii, fie erau prea scumpe, cele realizate din hartii de calitate,f ie eram constransa sa achizitionez o cantitate prea mare, comparativ cu nevoile mele.
 
Fiind creator de produse handmade in serie mica sau unicate, Ultimate Pro a fost pentru mine cea mai buna solutie posibila.

 
Iata si o parte din elementele decorative de embosare pentru colturi.

 
…alte elemente decorative…


 
Cateva modele de cutii pentru marturii sau suveniruri.


 
Ce pot sa spun este ca Ultimate Pro si Big Shot impreuna cu accesoriile, merg de minune impreuna, si fac viata mai frumoasa.Acestea sunt creatiile mele realizate cu ajutorul Ultimate Pro.Produsul este disponibil la Art & Hobby Center.
Click aici pentru a-l achizitiona.

Tutorial video


 
 Tutorial realizat si prezentat prin amabilitatea doamnei Bianca Petroschi

You Might Also Like

0 comments