Decoratiunile de perete de la Wallies

12:59


Decoratiunile de perete tip sticker de la Wallies va coloreaza spatiul de locuit intr-un mod placut si interesant.  Noi va oferim  o varietate larga de stickere din vinil, pentru toate varstele, special concepute  pentru a fi usor si rapid aplicate.

In plus, gama cuprinde si multe modele minunate de sticker tip tabla de scris cu care puteți adaugă puțin FUN in viata de zi cu zi. Scrieti cu creta si stergeti imediat. Puteți lăsa un mesaj haios, in fiecare zi celor dragi.

Decoratiunile de perete tip sticker sunt produse de Wallies USA si sunt atat de ușor de utilizat  incat  chiar și copiii mici se pot juca cu unele dintre aceste produse.
In doar cateva minute, puteti face schimbări spectaculoase in jurul dumneavoastra. Si mai mult decat atat, stickerele Wallies pot se pot dezlipi foarte usor si pot fi mutate in alt loc daca doriti sa faceti schimbări in jurul dumneavoastra.

Fiecare sticker Wallies este fabricat din vinil auto adeziv susținut de un suport durabil. Pentru a le utiliza, pur si simplu le luati de pe plansa suport si le aplicati pe orice suprafata curată si neteda.
Gama cuprinde o varietate foarte mare de sticker-e, precum cele tip tabla de scris in diverse forme si marimi foarte potrivite acasă, la birou, sau in camere de copii, tip eticheta pentru diverse obiecte, pentru organizarea lucrurilor intr-un mod haios si practic. Se lipesc imediat, scrieti pe ele cu creta si le stergeti cu o carpa uscata.

De asemenea puteti alege minunatele modele pentru decorarea camerei bebelusilor, acestea reprezentand mai mult decat o varianta de decorare a camerei celor mici, ci chiar un mod de joaca si distracție si un mod activ de educatie.

Pentru camera copiilor un pic mai mari puteti alege din modelele "Vreau sa vad cat am mai crescut", acestea fiind sticker-e repozitionabile sub diferite forme, prevazute cu gradatii centimetru.

Exista variante special concepute  pentru camere de luat masa, dormitoare si bucatarii .

Va invitam sa vedeti cateva modele mai jos, iar toata gama disponibila la Art&Hobby Center Bucuresti si pe www.profiart.ro, aici


You Might Also Like

0 comments