Staedtler si noile FIMO

13:30

De curand, producatorul german Staedtler a "remodelat" binecunoscuta sa gama de luturi polimerice Fimo.

Desi gama Fimo cuprinde deja binecunoscutul Fimo Soft, Staedtler a considerat necesara indreptarea atentiei direct catre cei mici prin aparitia unui nou membru al familiei - Fimo Kids.
Fimo Kids dispune de o serie de caracteristici ce-l fac ideal pentru copii, precum faptul ca este deosebit de moale, are un gramaj mic (42g), ambalaj resigilabil, lipsa mirosului, sau posibilitatea de a fi folosit fie in forma sa naturala, fie, dupa modelare, prin arderea la cuptor.


O transformare o sufera Fimo Classic, produs ce de acum inainte se va numi Fimo Professional, inca din denumire fiind clar carui tip de utilizatori este destinat. Desi la o prima vedere diferentele intre Cassic si Professional nu sunt esentiale (lutul se coace tot la cuptor, tot la 110 grade C, tot pentru 30 de minute), totusi gama Professional beneficiaza de un ambalaj resigilabil, pastrand astfel resturile in perfecta stare pentru uzul ulterior, iar gramajul pachetului este mai mare - 85g.
Inca nu dispune de toata gama de culori de la Fimo Classic, dar, probabil ca in scurt timp, Fimo Professional se va ridica la diversitatea coloristica a lui Classic.

Odata cu aparitia gamei Fimo Professional, au aparut si diferite unelte ce apartin acestei game:Toate acestea va invitam sa le descoperiti la Art & Hobby Center Bucuresti si Art & Hobby Center Cluj, sau pe www.profiart.ro

You Might Also Like

2 comments

 1. Aveti preturile cu 30 - 40 % mai mari decat alte magazine online :((

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este posibil ca preturile anumitor produse sa fie mai mari decat in alte magazine online, la fel cum veti gasi la noi anumite game mai ieftine decat in alte parti.
   De aceea consider ca nu puteti generaliza, iar procentele despre care vorbiti sunt cam exagerate...

   Ștergere