Hartie fotografica Canson

15:57

Ultimele inovatii tehnologice au conferit legitimitate printurilor inkjet in domeniul fotografiei si al artei digitale. Performanta in termeni de rezolutie, precizie si redare perfecta a culorii, negruri intense si claritate foarte mare, inseamna ca acum este posibila crearea unor albume foto de inalta calitate, printuri de arta, diferite lucrari digitale, reproducere sau restaurare fotografica.
Aceste hartii sunt concepute sa indeplineasca cele mai exigente cerinte de pe piata in materie de rezistenta la imbatranire.
Caracteristici:
  • compatibile cu vopsele sau cerneluri pe baza de pigmenti;
  • uscare imediata;
  • rezistenta la umezeala;
  • hartia este conceputa pentru a se incadra in cerintele galeriilor de arta si muzee, fiind conforma standardului de conservare ISO 9706:
    • tratata impotriva deteriorarii generate de actiunea atmosferei (CO2, ozone etc.), a umezelii sau alte emisii;
    • lipsa acizilor din procesul de fabricatie pentru a preveni deteriorarea hartiei.

- CANSON CONSUMER -

Canson Consumer ofera o gama foarte variata de hartii fotografice pentru imprimantele inkjet. Fie ca este vorba despre hartii lucioase, mate sau satinate, acestea garanteaza calitatea printurilor la rezolutii mari.

Aceste hartii sunt compatibile cu toate tipurile de imprimante inkjet sau cele care folosesc pigment sau vopsea, avand o foarte buna rezistenta la umezeala si un timp de uscare foarte scurt.

Gama Everyday

Aceasta gama cuprinde hartie de un alb foarte pur, ce confera culori naturale si vibrante cu un excelent contrast. Este ideala pentru uzul de zi cu zi la cel mai mic pret.
Sunt disponibile hartii cu o singura fata sau cu fata dubla, lucioase si mate, dimensiunea A4, cu greutatea de 170 si 180 g/mp.

Gama Performance

Aceasta gama este perfecta pentru printurile la calitate foarte inalta, hartia conferind un contrast foarte bun si culori naturale. Ideala pentru crearea albumelor foto, rezistenta la manipulari repetate ale printurilor.
Sunt disponibile hartii cu o singura fata sau cu fata dubla, lucioase, mate si satinate, dimensiunile A4 si A3, cu greutatea de 180 si 210 g/mp.

Gama Ultimate

Hartia fotografica din aceasta gama este destinata printurilor cu rezolutii foarte mari, rezultatul fiind fotografii profesionale, foarte durabile in timp. Textura sa microporoasa confera fotografiei un sharpness de neegalat, culori vibrante, negru perfect, precum si reproducerea cu acuratete a tuturor tonurilor de culoare intermediare. Greutatea hartiei o face ideala pentru pastrarea fotografiilor un timp indelungat, sau pentru inramarea si expunerea acestora.
Sunt disponibile hartii lucioase si satinate, dimensiunea A4, cu greutatea de 240 si 270 g/mp.

 

- CANSON INFINITY -

(DIGITAL FINE ART & PHOTO)
Canson Edition Etching Rag

 Hartie fabricata 100% din bumbac, oferindu-i o rezistenta naturala la imbatranire. Suprafata sa prezinta o granulatie foarte fina. Hartia ofera cel mai pur alb de pe piata, obtinut fara folosirea aditivilor optici de inalbire. Aceaasta hartie cu calitate de muzeu permite redarea celor mai adanci nuante de negru, culori foarte intense, imagini deosebit de clare si o gradualitate optima a nuantelor. Este ideala pentru printarea imaginilor de detaliu, fotografiilor color, sau realizarea portretelor alb-negru.

Hartia are suprafata neteda, de culoare alb-pur, dimensiuni A4, A3, A3+, A2 cu greutatea de 310 g/mp.Canson BFK Rives

In gama de hartii pentru Digital Fine Art & Photo a fost inclusa si aceasta hartie emblematica de la Canson, fabricata 100% din bumbac, pe matrita. BFK Rives se lauda cu un alb pur, obtinut fara a folosi aditivi optici de inalbire. La atingere, are un aspect fin, matasos. Aceasta hartie extraordinara este ideala pentru imprimarea lucrarilor de arta si fotografie, conferind printurilor inkjet prestigiu si originalitate.

Hartia are suprafata neteda, alb-pur, dimensiuni A4, A3, A3+, A2 cu greutatea de 310 g/mp.Canson Photo HighGloss Premium RC

Hartia Photo HighGloss Premium RC este fabricata din alfa-celuloza, cu un strat de polietilena si alte cateva straturi microporoase cu rol de absortie a culorilor. De asemenea, nu are in componenta acizi. Este o hartie ultra-alba cu cel mai ridicat grad de lucios de pe piata, datorita tehnologiei patentate, ce permite aplicarea in procesul de fabricatie a unu strat de rasina. Hartia ofera culori foarte vibrante, negruri adanci, si o claritate a imaginii desavarsita, fiind recomandata pentru rezolutii de pana la 5760 dpi. Este conceputa pentru o rezistenta foarte mare in timp, fiind conforma cu standardul ISO 9706. Este capabila de reprezentarea unei game foarte largi de culori, cu o exceptionala valoare Dmax (densitatea negrului), ceea ce o recomanda pentru fotografii color.

Hartia are suprafata ultra-neteda, ultra-lucioasa, dimensiuni A4, A3, A3+, A2 cu greutatea de 315 g/mp.


 

Canson PhotoGloss Premium RC 

Hartia PhotoGloss Premium RC este fabricata din alfa-celuloza, nu contine acizi si are in componenta un strat de polietilena si alte cateva straturi microporoase cu rol de absortie a culorilor. Aceste straturi confera hartiei un luciu foarte frumos, o exceptionala valoare Dmax (densitatea negrului) si capacitatea de reprezentare a unei palete foarte largi de culori. Este conceputa pentru o rezistenta foarte mare in timp, fiind ideala pentru realizarea fotografiilor de inalta calitate.

Hartia are suprafata lucioasa, extra-alba, dimensiuni A4, A3, A3+, A2 cu greutatea de 270 g/mp.


Canson PhotoSatin Premium RC

Hartia PhotoSatin Premium RC este fabricata din alfa-celuloza, nu contine acizi si are in componenta un strat de polietilena si alte cateva straturi microporoase cu rol de absortie a culorilor. Aceasta hartie fotografica este conceputa pentru a fi conforma cu cele mai exigente cerinte in materie de conservare a printurilor si durabilitate. Reprezinta alegerea ideala pentru fotografiile color, a fotografiilor unde se doreste reprezentarea a foarte multe nuante de gri, sau a negrului profund.

Hartia are suprafata satinata, extra-alba, dimensiuni A4, A3, A3+, A2 cu greutatea de 270 g/mp.


 

Canson Mi-Teintes

Hartia Mi-Teintes, recunoscuta in lumea intreaga pentru calitatea sa si textura deosebita, este acum disponibila si pentru printul profesional pe inkjet. Structura sa in forma de fagure confera adancime si eleganta lucrarilor digitale. Este fabricata fara a se folosi aditivi optici de inalbire, oferind astfel o rezistenta sporita la imbatranire. Mi-Teintes reproduce culorile foarte fidel, fiind alegerea ideala pentru reproducerea lucrarilor de arta sau realizarea fotografiilor in care textura hartiei scoate in evidenta detaliile.

Hartia are structura in forma de fagure, alb natural, dimensiuni A4, A3, A3+, cu greutatea de 170 g/mp.  


You Might Also Like

0 comments