Carnetele senseBook - eleganta si stil

10:47

Scrii ce simti.
Scrii cum simti.
Si simti in timp ce scrii.
Coperta. Hartia. Textura. Simte senseBook-ul.senseBook reprezinta o gama de carnete pentru scris, cu un design premiat in anul 2013 datorita elegantei sale.

Eleganta acestor carnete te intampina inca de la coperta fabricata din piele reciclata de vitel, cusuta manual, fina si placuta la atingere. Deschizand carnetul, vei fi uimit de hartia de culoare crem pal, cu o textura foarte fina, numerotata, ce nu contine acid.

Aceste carnete sunt ideale pentru insemnari de calatorie, notite, idei pe care nu vrei sa le uiti mai tarziu, amintiri, jurnale, gandurile tale importante etc. Pe langa foile complet albe, liniate sau tip matematica, in interiorul carnetului veti gasi pagini dedicate cuprinsului sau pagini perforate.

Iti poti alege senseBook-ul tau cu inchizatoarea sub forma unui elastic rosu, sau sub forma unei coperti pliabile, legate cu un snur din acelasi tip de piele ca si coperta.Nu uita... Eleganta este cuvantul de ordine.


Dupa cum spuneam mai sus, senseBook beneficiaza de o coperta din piele reciclata de vitel, cusuta manual.
Deschizand carnetul, vei gasi un locas pentru pix sau stilou, locas pentru carti de vizita, semn de carte si 135 de pagini numerotate.

Ultimele 16 pagini sunt perforate pentru a putea fi rupte cu usurinta. De asemenea, cateva pagini au pe margine scala gradata in inch si cm.Aceste carnete sunt disponibile in 3 formate - 9x14cm; 14x21cm si 20,5x28,5cm.
Fiecare format la randul lui este disponibil in 3 variante: cu foaie tip matematica, cu foaie alba si cu foaie liniata.
Diferenta majora intre senseBook cu coperta pliabila, legata cu snur si cel cu coperta prinsa cu elastic, o reprezinta faptul la ca cel cu coperta pliabila se poate inlocui carnetul din interior, pastrandu-se coperta.

Aceste carnete sunt disponibile la magazinele Art&Hobby Center, sau pentru comenzi online, pe Profiart.ro

You Might Also Like

0 comments