Un sfarsit de an scolar "altfel"

09:33

Sfarsitul anului scolar este un prilej de bucurie pentru copii, care, pe langa nerabdarea cu care asteapta vacanta, vor fi cu siguranta incantati si de serbarile organizate cu aceasta ocazie.

Pentru copiii clasei a III-a E din Scoala nr.79 sfarsitul anului scolar a venit cu o surpriza in plus, si anume organizarea unui atelier de creatie (si distractie) in gradina de vara a magazinului Art&Hobby Center.

Astfel, proiectul Micul Artist al Clasei Mele a adunat laolalta copiii, parintii, profesorii si cativa invitati (am avut placerea sa avem alaturi de noi reprezentanti ai Fundatiei Culturale Criterion, magazinului Raftul cu Jocuri si Scolii de Arta Ario Dante). Cu totii am profitat de soare si cateva ore de relaxare.
Cei mari am socializat si am admirat indemanarea si creativitatea celor mici.
Cei mici, cu imaginatia caracteristica varstei, au transformat cateva obiecte banale in adevarate minunatii handmade, jucandu-se cu pensula, culorile, fasiile pentru quilling si alte materiale pentru "micii artisti".

In final, va las in compania imaginilor suprinse la eveniment, cu promisiunea ca acesta a fost primul dintr-o lunga serie...
You Might Also Like

0 comments