Markerele Zig Scroll & Brush de la Kuretake - Tehnici de baza

15:02


Ce e asa grozav la markerele Zig Scroll & Brush? 
Fac parte din gama Zig Memory System, ceea ce inseamna ca:
  •        Sunt fara acid, rezistente la lumina si apa, sigure pentru hartie foto, 
  •        Contin cerneala de calitate.
Sunt ideale pentru scrapbooking, confectionarea felicitarilor sau orice doresti sa treaca testul timpului.
Varful Scroll
Are doua terminatii si sunt extrem de versatile. Au intr-un capat un varf dintat special pentru caligrafie si la celalalt un varf pensula pentru stampilare si caligrafie. Deci, doua markere intr-unul!


Ce poti face cu un varf Scroll?
Partea interesanta la aceste markere este ca poti amesteca culorile direct pe varful pe care urmeaza sa-l folosesti, prin transfer de cateva secunde cu varful unui alt marker Zig Scroll sau oricare alt marker din gama Zig Memory System.

Pentru a amesteca doua markere, tine-le vertical si fara sa aplici nicio presiune, lasa tusul sa se scurga in varful de jos. Cu cat le tii mai mult, cu atat a doua culoarea va tine mai mult pe varf.


Incearca asta pe o parte din varful Scroll, pentru a crea efectele de mai jos:
Scris caligrafic si flori
Varful Scroll este special pentru caligrafie, asa ca poti scrie, desena flori sau motive decorative la fel ca utilizand markerul Zig Calligraphy.

Foloseste varful scroll pentru a infrumuseta proiectul tau...
 da un aspect diferit florilor si decoratiunilor, mai ales cand amesteci culorile.
Tine minte sa tii markerul la 45 de grade atunci cand il folosesti pentru flori si caligrafie. Incepe de la jumatate unei flori in sus si intoarce hartie de fiecare data cand incepi o noua petala.
Varful acesta este foarte util atunci cand inveti caligrafie, fiind mai putin iertator daca nu-l tii la exact la 45 de grade.
Pur si simplu asezati hartia in slotul varfului si trageti markerul in jos pentru a crea o margine definita pentru proiectele tale.
Creaza borduri
Foloseste acest varf pentru a crea borduri pentru felicitari sau lucrari de scrapbooking.
Varful pensula

Varful pensula este versatil si flexibil, grozav pentru stampilare cu cauciuc, scris sau decoratiuni.

Ce poti face cu un varf pensula?
Amesteca tusul...
Poti amesteca culorile doar atingand varfurile a doua markere.

Creaza flori simple...
Apasa usor pe varf pentru a forma o petala, intoarce hartia si continua pana ce ai desenat toata floarea.

Se fac usor, asa ca incearca-le!

Scris cu pensula
Varful acesta se preteaza scrisului. Atunci cand desenezi litere cu pensula, folosesti laterala varfului si nu te teme sa aplici presiune, pentru ca asa vei realiza linii mai groase.

Rubberstamping
Varful flexibil poate fi folosit direct pe stampilele de cauciuc pentru a aplica culoare. Mai jos gasiti un tutorial unde vei invata cum sa folosesti markerul pe stampile si vei invata mai multe ponturi despre cum poti utiliza acest marker.
Sunt o gramada de lucruri simple pe care le poti face cu markerul Scroll & Brush, cum ar fi florile sau pur si simplu inimioare. Te poti juca si descoperi pe parcurs ce poti crea folosindu-l.
Acest marker nu este numai pentru artizani. Artistul Arlen Dean din California foloseste acet tip de marker pentru lucrari elaborate, pline de culoare si farmec.


You Might Also Like

0 comments