Demonstratie Pebeo Mix Media, organizata de Profiart Bucuresti

10:55

Sustinuta de artista franceza Valérie Telesca
-22 mai 2017-


Sansa de a invata alaturi de un artist iti ofera opurtunitatea de a descoperi o lume noua, de a impartasi o stare de spirit buna, de a invata sa privesti lucrurile in mod diferit si a-ti stimula creativitatea.

In mix media limitele sunt setate de creativitatea fiecaruia, pentru care nu ai nevoie de tehnici speciale, fiind o abordare atat de flexibila incat fiecare participant va avea parte de o zi distractiva.

In cadrul demonstratiei vei invata despre gamele Mix Media (Fantasy Prisme, Fantasy Moon, culori pentru ceramica, culori pentru vitralii,  geluri acrilice pentru texturare, Mixtion Gilding Relief Paste Gedeo, foite cu efect de oglinda, marker 4artist, rasina Gedeo etc ) si materialele auxiliare, urmand un workshop cu decoMarker si alte materiale.

Va asteptam pe data de 22 mai,  începând cu ora 10, pentru o experienta diferita printre prieteni, in gradina de vara a magazinului Profiart Bucuresti de pe Calea Grivitei nr 41, locurile fiind limitate pentru ca artista Valerie sa poata acorda atentie fiecarui participant. Inscrierile se fac telefonic, doar cateva locuri fiind ramase disponibile. Persoana de contact este Maria Ioanicescu, nr. tel. 0725920528.

 You Might Also Like

0 comments